Headerfan

Jag har ingen fantasi och jag har ingen lust och jag får ha denna tillsvidare.
Färdigt va det med det!

Så..

..nu är jag trött på min header här igen. Så nu får jag väl sätta mig och knåpa ihop något igen
med mitt fantastiska tålamod...??!

Datasladden=Jävlasladden

Inez har bitit i i min laddare till datorn... I den som man ska sätta in i datorn.

Och detta resulterar i att de knastrar och sprakar när den kommer lite fel. Nu har den även börjat sluta ladda mitt i allt, och när jag ska rätta till de kommer det även små blåa gnistor som igår gav mig en metallspink-stöt?  Eller det kanske inte är metall..? Men en "det som finns inuti sladden-spink-stöt"
Men lugn, det sluta väl, fingret är återställt men datorn fortsätter tyvärr att fyrverkeria.


Pappa sa att det inte är farligt.. Men pappa?!?!? Kom igen.. det kommer blåa gnistor som låter?

Nä ska hem till mina föräldrar och utreda detta sen så att jag inte dör eller bränner upp min mage.


Tack för mig.

Observation:
My God så tråkig jag är.





Ännu ett av mina fina Paint-konstverk

Yankee Ljus

Jag älskar doftljus men blir oftast lika besviken då jag köpt ett eftersom det aldrig luktar speciellt mycket när man tänder det. Må hända att jag har höga krav då jag tycker att ett doftljus ska lukta mycket och eventuellt i hela lägenheten om jag tänder ett.. Antar att även detta är en av alla knepiga idéer jag ärvt efter min mamma. Hur som helst...
Yankee ljusen är verkligen wonderbara, lukat fantastiskt och finns i hur många olika dofter som helst.. Tyvärr inte världens lättaste att få tag på i affärer.. men går minst lika bra att beställa på nätet... Så är det med det!



   

T.I. Feat. Justin Timberlake - "Dead & Gone"

Grymt skönt låt... Enjååååj


EFTERLYSNING!!!

Jag söker en tjej som senast sågs i Helsingborg.
Hon är 24 år och väldigt söt. Då hon är lite för snäll och kanske aningen blåögd så finns det möjlighet att hon blivit iväg lurad av någon ful gubbe i hopp om att få smaka godis och klappa små hundvalpar. Men jag hoppas ju givetvis inte det. Hon brukar hålla sig i närheten av sitt hem förutom då hon är på sitt jobb, 8-16 mån-fre. Och att någon ska ha råkat låsa in henne på jobb är inte så troligt då hon har en tendens att skrika lite sådär yl-ångest-fyllt vid fara och panik.
Kidnappad är hon antagligen inte heller då jag tror att detta hade varit på nyheterna.
(Jag har visserligen inte gjort mitt bästa för att få tag på henne vilket jag ska göra snarast.)
Hon brukar även ses med en svart hund av rasen Gordonsetter vid namn Sigge som kan verka aningen utvecklingsstörd, men är inte farlig utan väldigt kärvänlig.
Så om någon har sett en blond tjej som är ca 178 lång, normalbyggd, kör en grå Peugeot och lyssnar till namnet Bella och så tveka inte att höra av er. Eventuell belöning kan diskuteras.

Tack på förhand.

 
            Bella

Sigge

Fåfängeri?

Jag anser inte mig själv vara fåfäng, men har kanske lite konstiga saker för mig. Må hända att en del kallar det fåfänga. Men iaf, nu när jag är ung (?) så är de mesta ganska okej, men vad händer om man blir en av dom tanterna som inte fattar att dom blir äldre och spökar ut sig något så fruktansvärt så att t.o.m. de blinda får rysningar? Jag tror ju iofs inte jag kommer att bli så, men när det kommer till botox och lyft lite här och där så känns det som att det är något jag hade gjort om jag ansåg mig själv behöva det! Och som det här med silikon... tänk om jag inte gör som jag tror jag kommer att göra, utan vänder helt då jag blir gammal och fyller på MER istället för att kanske ta ut lite och nöja mig med ett snyggt lyft eller något.

Jaja den som lever för väl se.. Tyvärr kanske..
hahaha återkommer om sådär 50 år och berättar hur läget ligger (står) till.


Jag och Carl XVI Gustaf


Slå det här...  Jävla rojalister



P.S Outfiten=Fotbolls EM 2008


WunderHund

Som många kanske vet så brukar ju hundar inte lukta smultron. Dom har en tendens att lukta illa, antingen väldigt illa eller normal illa och om inte för pälsen så kanske för åldern. Och även om man badar sin hund så luktar dom ju ändå... hund.

MEN min hund hon lukar faktiskt jätte gott.. Hela hon har en söt doft, som en liten blomma.. smultronblomma. Och det hör inte till vanligheten. Och jag badar inte henne mer än vad man ska.
Så att ha henne i sängen in burrad i både täcket och kuddarna kan inte vara något annat än BARA mys, för hon varken skitar, osar eller hårar ner.
En riktig prinsessa med andra ord. 

(tillägger en liten avvikelse som då är den lilla munnen)



                                                                                                     

   


Plötsligt i Vinslöv

Asså för er som har missat "Plötsligt i Vinslöv" så kolla dessa små klipp och är detta inte humor så  vet jag inte.
Fler klipp finns  här

När min bror visa det för mig första gången så trodde jag det var en halv dålig kopia på "I en annan del av köping" men vad jag har förstått  så är detta "helt vanliga människor", så det gör ju det hela sjukt mycket roligare...







ENJOY

Finfiint

Fick hem mitt lille glass-halsband och min "lyckobjörn" idag som jag föresten bara beställde för att han heter just Lyckobjörn


 
                                             
165 kr                                                                   45 kr
Från cocoo.se Himla gulligt




Nu ska jag bara beställa en fin tröja som jag kan ha till min rosa glass.
Och då jag egentligen inte är så mycket för mobilsmycken som den lilla björnen råkar vara så skulle jag ändå behövt en ny mobil att hänga han i.. om så bara för en dag...

Nej mamma jag ska inte köpa en mobil till min björn.. bara till mig

Huggtänder och kärlek

Inez och hennes kompis Bella


          

Jantelagen..

..är ett löjligt påhitt som uppstod någon gång på 30-talet av någon Aksel. Jag känner inte till så mycket om "historian"  bakom detta...?.. så kallade koncept, men jag hoppas att den här mannen bara var uttråkad och hade en jävla humor och fick för sig att driva lite med folket och knåpa då ihop den här lilla Fjantelagen i sin lilla bok, och att folket sen nånstans där på vägen snappade upp detta och tog de på fullt allvar..?
Tyvärr är det väl inte så, utan detta är något som togs på största allvar av den här Aksel då de skrevs! Han skrev tydligen det av den anledningen jag hoppades på, eller ja.. han gjorde väl en "beskrivning" på hur vi skandinavier är! Och när det då kom på papper så köpte folket det rakt av, och vad säger det!?
Iaf så tror jag att den här Jantelagen är en liten bas ingrediens i vår svenska mentalitet.
Det är den som ligger bakom och kanske tom är en förklaring till varför vi fortfarande är så sjukt gråa och torra...  eller..?

"ooOoOo -Jag hälsar gärna på dig-fast jag inte tycker om dig-men håll dig på avstånd-och ha det nu så braaa-kraaamkram"  TACK FÖR KAFFET

Akta så du inte kommer för nära och lär dig din plats.. ungefär. Nä jag har sagt det förut och jag säger det igen, Svenskar överlag är bland de tråkigaste, snålaste, falskaste torrbollar på denna jord.


              JANTELAGEN

  • Du skall inte tro att du är något.
  • Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  • Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  • Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  • Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  • Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  • Du skall inte tro att du duger till något.
  • Du skall inte skratta åt oss.
  • Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  • Du skall inte tro att du kan lära oss något.

  •  



    Fuck Jantelagen!

    Narki

    Alla som tittar på tv mer än vad som anses normal på en dag har säkert inte missat reklamen där en tant snackar något om att man kan ställa sin egen diagnos och därefter köpa den medicin man själv tycker sig behöva!? Och medicinerna är allt från vanliga receptbelagda piller till tyngre droger som man annars får fixa av någon "som har kontakter".




    Crime medicine  <-- Reklamenen som gick i hoppets tecken då man såg den för första gången.
    Men när man kommit på att den inte är riktig känns det verkligen lite sådär Tråk-Svensson igen.. typ

    Gooodisbiten





    En mindre charmig bild på Inez
    där jag tycker hon ser ut som en gammal pinscher-tant.






    C♥B

    Turkiet 08

                                                                       
    Jag Älskar Min Bella

    Vill påpeka att Bella inte är så full som hon ser ut att vara, hon råkar bara göra
    en vilseledande min ;)


    Gamla reklamer











    En dag på söder

    När jag var på väg till bussen för någon dag sen så ser jag en man som tittat på mig, jag tänkte inte så mycket på detta och ställde mig och vänta på min buss. Helt plötsligt hör jag hur han brister ut i sång. En sång som är av djupaste basröst som nästan går i bluesens tecken. Passionerat och inlevelsefull trallar han på, och kärleks orden flödar. Till slut blir han lite jobbig och jag vänder mig om för att kolla vad han håller på med. Det jag då ser är ett par dimmiga ögon som stirrar på mig, och dom lyser upp en aning då han ser att jag lagt märke till hans fina bit. Jag tittar på han med ögonbrynen kryllade åt vars ett håll, vänder mig om igen och låtsas som jag inte ser eller hör han. Han gör ett par sång byten i hopp om uppmärksamhet men ger till slut upp.

    Att bli tillägnad ett alldeles eget kärleks solo är egentligen väldigt romantisk, med tanke på att man oftast bara ser sånt i halv kassa musikaler.


    Och visst hade ni kanske vänt lite på huvudet med ett "naw" leende på läpparna om jag sluta skriva här.


    Men det som gör att denna historian inte är ett dugg unik är för att mannen i fråga som för det första var någonstans mellan 50-60 år också var kalas full på ett par flak öl. Han inte bara stank öl, utan han andades öl, var öl, pratade öl dansade öl... Han var liksom ett med ölen.

    Efter ett tag så kom en av dom där "kända" narkisarna som man brukar se hängandes utan för systemet eller diverse parker. Hon som kanske var i 30-40 års åldern och förskräckligt risig, sätter sig bredvid honom och börjar prata med en röst som inte är så lätt att uppfatta i nyktert tillstånd. Jag hör att hon tjatar om att dom ska åka hem till honom....??

    Men han tycks inte förstå vilket läge han hamnat i så de slutar med att hon tröttnar och pyser iväg.

    Jag hoppas bara att det var den där ölen hon var ute!!!!


    Knappt roligt :)

    Satt här och kom att tänka på en rolig sak jag hörde för ett tag sen när jag satt på bussen en morgon på väg till jobb.

    Två småkillar som var någonstans i mellanstadieålder satt och prata om vilka tider dom började skolan.
    Den ena killen (som var utländsk) frågade den andra pojken (som var svensk) när han började.

    Den svenska pojken svarade:
     "8.45" (precis så som det är skrivet).  
    Den utländska pojken säger då med lite halvt uppgiven röst något i stil med:
    "Faan va skönt, så orättvist"

    Och då frågar den svenska pojken samma fråga? Och får till svar :
     "Kvart i nio"

    Den svenska pojken är ju ganska snabb där på att säga typ:
     "Men hallå, då börjar vi ju samtidigt.. det e ju samma tid... Kan du inte klockan?"

    Den andra lilla stackaren skäms ju såklart då och säger snabbt:
    "Oj.. Jaha.. men jag är inte så bra på den svenska klockan än"



    MS White Trash

    Förr ville jag alltid åka dom där "discobåtarna" som en rolig grej... men nu efter att jag sett Färjan så är jag stolt över att kunna säga att Jag ALDRIG satt min fot på någon av dom dära White Trash Chryslarna.

    Dock kan jag erkänna att jag finner en viss njutning i att titta på när detta märkliga folkslag festar som om det inte fanns någon morgondag.
    Att hamna i en fyllecell på en B Å T... är man tragiskt då eller?? 
    Eller den där Håkan som tror sig vara värsta "inne" bartendern som antagligen utnyttjar den "positionen" till max för att smöra "damerna" till en nattlig romans. Och det är väl egentligen inte det värsta, utan det är det att "damerna" säkert köper denna eventuella förföringsmetoden.
    -(Se: Min tolkning, mitt påstående)
     Om inget annat så är han ju trots allt en direktlänk till spriteriet.

    Sen vill jag så gärna citera Anita från kvällens avsintt, men kommer tyvärr inte ihåg de exakta orden som kom ut ur denna kvinna (som för övrigt står för säkerheten på Färjan [surprised]).. Men ungefär så här var det..

    Anita pratar i sin Walkie Talkie med sin kollega medans hon halv springer lite stressat i trappan då det verkar ha hänt en olycka, kollegan säger att den skadade kanske har vrickat foten:

    Anita med ganska bestämd röst: "Jag hämtar en ispåse"   (SäkerhetsVAKT??)


    Men jag ska försvara mig lite med att jag tror absolut hon gör sitt jobb som hon ska..

    Jag menar hon jobbar ju ändå trots allt på Östersjöns kryssningsfartyg, MS Cinderella


    Glöm för gud skull inte Håkans Drink Tips


    Stackars Mig

    ooOooOooff jag e sjuk... typ förkyld-febrig-yr-ont i magen-illamående... med mera









    Lillfinne på Lillmagen

    Titta, en liten finne... visste inte att hundar kunde få det, fast det kanske bara är något som ser ut som en finne.. vad vet jag..







    En Liten Helg-sammanfattning


    I fredags var jag, mamma och Inez iväg för att träffa Claire och Tommy som är Inez kullsyster Tashas mamma och pappa.. Tyvärr va inte lilla Tasha med, men hennes hundfamilj va så dom träffa vi.. Två super mysiga pinschrar vid namnen Jojo och Shadow.. Plus att Jojo´s små valpar var med. Jätte fina och härliga och sjuuukt söta.. Så man dog lite grann!

                                            

       
       Inez med sitt bilbälte                 Godisbit             Alla tre valpar och Inez




    Sen blev det lördag, och då skulle de drickas vin hos Bella och Sigge. Så en liten sväng till systembolaget (som förresten är mitt nya irritationsobjekt) och sen "lunch" på Max som verkligen uppskattades av Inez och Sigge.. Därefter åkte vid till skogen så dom fick springa av sig sina cheeseburgare. Vilket även jag och Bella borde ha gjort... (?) menmen en annan gång

    Min lilla Inez har fått några fula sår i huvudet av Sigge.. Men saken är den att

    Sigge kan egentligen inte hjälpa hur han är, jag misstänker att han typ är en Toy Pudel eller något som blivit instäng i en Gordon Setter kropp. Eller som jag och Bella kom fram till.. Även hundar måste ju lida av sånna små "åkommor" som människor gör.. typ ADHD, damp, Aspergers syndrom fast kanske inte just samma som vi, men liknande fast i hundstil.. ? haha

    Jaja någon form av störning är där iaf och det har jag fotobevis på lite längre ner....

     

    Stackars Inez


    ...Vilket då tar mig till självaste kvällen
    Mysmysigt, med mig som delux Dj, och en fantastisk publik (?Bella och Christian?).. Sen har ju Bella tjatat om de där Singstar jätte länge och berättat hur roligt det är osv. Så att det skulle på var ju självklart. Men tyvärr gumman, jag kommer aldrig någonsin spela det igen, det var verkligen grymt tråkigt... förlåt


    Avslutning på natten blev en livespelning med Christian bakom gitarren.. och jag som stod för sången då min röst är fantastiskt.. ?  Och inte fan blev det bättre när FylleBella till slut vakna ur sin dvala och anslöt dirket till  vårt lilla rockband utan att blinka.

    My God, asså att höra Bella sjunga, trött, full och fullständigt oduglig på texter som hon egentligen kan  är oslagbart! Helt fantastiskt...

    Den enda som var duktig  i vår lilla trio var vår gitarrist Christian, men värt att tillägga är att hans sångröst låg ungefär i samma klass som min och Bellas... som sen får tolkas hur det vill ;)


       
    B               E               V               I               S               E               N     


    Här kan vi ha Blivande Familjen Mupp
    Christian Bella Sigge




     

     
    Oj så trötta vi blev


    Ro för själen.. typ

    Denna låt är så man får rysningar, de senaste typ 4 månader har den nästan gått i ett här hemma.. och den är precis lika bra nu som när jag hörde den första gången



    Asså nänä

    Sitter och kollar på idol för första gången efter uttagningarna... Där är ju för tusan ett barn med, som inte ens kan sjunga. Kan någon tala om för mig varför en en liten kille som ser ut att vara typ tolv år, som Inte kan sjunga OCH som dessutom är sminkad... Läppglans for fuck sake!???????? Jag förstår inte.
    Nä av de lilla jag såg så må det hända att jag kanske har fel, han kanske är duktig och kan sjunga annars.. men jag twiiwlar starkt på det!! Fick nu ytterligare en anledning till varför jag inte ska titta på Idol.

    Tacka fan för Färjan, förnedrings-tv på hööög nivå! 
    Anita oh My God!!!  Är hon på riktigt?? Avdankad kärring som möjligtvis varit snygg i sina ungdoms glada 20-års dagar men har någonstans där på vägen glömmt bort en å annan födelsedag... typ 25 st!
    Tunna klena medelålderskvinnor som får ta hand om fulla snubbar på två meter och 100 kg??
    Är det sådana människor man vill ska ha hand om säkerheten på en av Sveriges största Fyllecrowds?? haha

    Min mamma hade läst någonstans att f.d gäster ska ha bett kanal 5 att cencurera programet då dom tydligen varit otrogna och dylikt.. hahahah Man kan ju bara hoppas att dom verkligen blivit filmade OCH att de visas!


    Jaja hejhej




    "Anita har hand om säkerheten ombord på Färjan. Hon är charmigt snabb och väldigt social.
    Följer man Anita och hennes kollega händer det alltid något och är det fullmåne blir det extra händelserikt."

     Kanal 5
                  

    Älskade lilla hundskrälle




    ♥ Jag lever i ungefär 15 år.

    ♥ Varje gång du lämnar mig, betyder sorg för mig.

    ♥ Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.

    ♥ Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.

    ♥ Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig.

    ♥ Tala med mig fastän jag inte förstår orden; jag blir glad bara över att höra din röst.

    ♥ Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.

    ♥ Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig.

    ♥ När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra, så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.

    ♥ Ta hand om mig när jag blir gammal; kom ihåg, du blir också gammal.

    ♥ Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

    Jag älskar dig.






    Ben & Jerry 4-ever

    Finns två män jag hade kunnat spendera resten av mitt liv med. Fuck de vanliga männen och tacka fan för självaste Ben och hans vän Jerry
    Jag är en stooooor Ben&Jerry missbrukare, och har kommit på att jag skulle kunna sälja kroppsdelar för den glassen. För tillfället är står min favorit ONE Cheesecake Brownie i frysen.. den är to die for!
    Och I kylen (på tin eftersom den ska va lite halvsmält då den ska förtäras) står Strawberry Cheesecake..
    Om man går in på Ben&Jerry´s hemsida så var det ungefär nu man tog ett lån på banken för att åka på glassresa till USA, Vilka sjukt snuskgoda sorter... Bella och jag ska börja med att åka till Malmö och sitta där en hel dag och äta alla deras underbara små kulor (kulor som i kulglass då) sen där efter far det i väg till Amerika..



    Ville bara dela med mig av mitt narkotikum... som tyvärr lär göra mig så fet så jag snart måste ringa Ben & Jerry och kräva hemleverans p.g.a invalism (om det nu finns något som heter så)  jaja tack för mig, nu är det glassdax







    O just det, inne på den hemsidan finns det en sida som visa alla sorter som har funnits innan, och då kan man inte låta bli att önska sig en tidsmaskin eller nåt...
    |
    V
    Graveyard

    Trött tjej...

    Som är sötast i hela universum!























    Husmorsskola?

    Undrar om det finns någon kurs eller nåt. Jag är fullkommligt oduglig på att både laga mat och baka! Dagens försök är värt en klapp på ryggen men fan inte mer. Fick ett ryck och skulle egentligen göra värsta middagen men kom på i sista minuten att spagetti och köttfärsås blir minst lika bra... eller hur!!!
    Undrer tiden min köttfärssås står och kokar till sig så den blir så där perfekt god så tänkte jag att jag skulle slänga ihop en äppel kaka, för hur svårt kan det vara....? Fint och sockrat med så där 10000 g för mycket smör så ser det ganska lovande ut! In i ugnen med den och upp med middagen på tallriken... Och utan att överdriva så lovar jag att jag klöktes. Har inte en aning om vad som gick fel där.. kanske dåligt kött? Jag vet inte, men raaaakt ner i sopan med den.
    Gav upp försöket på att bli lite mätt på mina delikata oliver och rikta mitt hopp på min fina äppel kaka i ugnen..
    Färdig till slut och Carolin hugger in i sitt "bakverk"..! Men allvar, vad är det för fel på mig!!!? Den gick förvisso att äta men inte fan är den speciellt god. Tur att man kan köpa vaniljsåsen!!!

    Men en som uppskattar min matlagning är min lilla vän Inez.
    Värt att tilläga är dock att hon äter ALLT.... (Utom citroner och clementiner) så det är ju kanppast en merit ??

    Här sitter hon iaf och väntar på äppel kakan
      

    Mamma

    Min mamma är en kvinna med ganska starka åsikter. Det hon tycker är oftas rätt. Och tyvärr har hon faktiskt många gånger rätt. Men det kommer stunder då lilla mamma är ute och snurrar heeeelt i det blå och då kan man inget annat än att skratta eftersom hon inte gärna vill kännas vid det. Te.x om både jag, min bror och min pappa har hört henne säga en sak och HON inte minns detta så har hon ett speciellt ansiktsuttryck som säger: "Ni är helt körda, och jag låtsas nu att jag inte bryr mig att jag haft fel för innrerst inne vet ni lika bra som jag att ni sitter och ljuger" Och då tänker hon så det knackar och hoppas att hon ska komma på när detta "påstådda" misstaget ska ha skett.. Men chansen att vi tre har hört fel är ju ganska liten så det slutar oftas med några spydiga kommentarer som typ "Va löjliga ni är, jag bryr mig inte"
    haha Himla söt är hon!

    Och till saken.. min mamma har en hemlig förälskelse som hon kommer förneka in i döden.
    (Och då hon tyckte att ett av mina inlägg var barnsligt och inte förstod  sarkasmen så kan ni ju ta denna "romansen" hur ni vill..... Med eller utan sarkasm!!!)


    Puss


    Kom och lek med mig i min båt Hellén


    Sen lägger vi oss på bryggan och pratar





    P.s Mamma älskar Pappa och hade aldrig valt bort honom mot Ernst!

    Torr som i Torrboll

    Svenskar är bland de tråkigaste människorna i hela världen!

    Vet ni om att en buss har ca 30 platser!? Men om en buss kanske bara har 10 passagerare så är det ändå inte ett endaste säte som är tomt. Alla sprider ut sig på hela bussen och sätter sig helst inte vid fönstret, Nää man ska sitta ytterst för då är chansen mindre att någon sätter sig bredvid en!

    Och finns det inget ledigt så att man måste sätta sig bredvid någon annan så sitter båda lika stelt och obekvämt och bara hoppas på att den andra ska trycka på "stop" och hoppa av.

    Eller att någon annan ska hoppa av och lämna ett heeelt tomt säte så att man kan rusa över och pusta ut för de föregående traumatiska minuterna.


    Det roliga är att gå emot det typiska svenska beteendet som alla svenskar förväntar sig av en svensk! T.ex. om nu bussen nästan är tom och man kan sätta sig var man vill så ska man sätta sig där någon redan sitter, roligast är om dom sitter ytters och man ber dom hoppa in... Det enda denna stackars människa tänker på nu är ungefär  "Varför sätter hon sig här-vavava varför-hela bussen är ledig-vad är det för fel på henne-varför sätter hon sig här-störiga människa" osv

    Likadant om där är många på bussen och man sätter sig bredvid någon, och helt plötsligt blir ett annat säte tomt. Svensken bredvid dig förväntar sig nu att man ska hoppa dit. Men låter man blir det och sitter kvar istället så kommer ungefär samma tankar som ovan!


    Nä helt sjukt så försenad man kan vara i den dagliga sociala utvecklingen.

    Den dryga mentaliteten och fördomarna som är inristade i ryggraden från den dagen man föddes lär inte försvinna på väldigt länge!


    UglyMFF

    Jag skulle nog vilja påstå att självaste statsministern Fredrik Reinfeldt är en av
    Sveriges (om inte världens) fulaste män!!
    Och när han dessutom är lite lönnfet kan man ju inget annat än att kisa mot datorskärmen och och försöka att undvika rynkframkallande miner!
    Nä, en man av fulaste "kavalitet".. som konstigt nog liknar Mumintrollet som råkar vara grymt söt.



       Ful                                  Mumin



    Fetknopp

    RSS 2.0