"Du är vad du äter"

Jag försatår inte det konceptet!!!!



Asså om det skulle stämma så skulle jag kunna vara... godis. Och helt ärligt, vad är det för fel med att vara en godisbit?


Det var en gång två fjåårtisar...!

I dryga 10 år har jag och Emily varit ett ganska säreget par. Vi har fått stå ut med väldigt många missöden och ännu fler sjukt roliga historier och minnen. Många av dom roliga historierna råkar t.o.m. vara i samband med våra missöden... Som inte alltid varit så uppskattade av mammor och dylikt.

Men oftast av oss!?!


Tur är det ju att vi inte längre är dryga tonåringar som tror att vi är så jädrans vuxna. Nu är vi bara dryga och antar att vi är vuxna, men det är inte längre några anhöriga som blir drabbade av eventuella..... missöden.

Nä, vi är faktiskt lite klokare, lite lugnare och en aning mognare..

Så att mammor ska hämta oss i Stockholm på en tid som skulle kunna vara med i Guinness rekordbok pga. en liten lögn? (läs: en stor lögn som drogs för en mamma som har varit jävligt tolerant och haft ganska "fria" regler) behöver inte hända nu, eller en annan mamma som inte längre behöver skämmas för hela grannskapet då hennes två "favorit" flickor skrivit genanta kommentarer på reklamkampanjer på vår före detta Stadsminister Göran Persson.. Inte heller ska några mammor behöva hämta ut sin 16 åriga dotter från häktet. (Hoppas vi åtminstone)  Så Magpumpningar, främlings fientliga vänskaps kretsar, fylleri skandaler, rullstols stölder, krossade fingrar, falsk leg osv. är nu ett minne blott...
 


Ca 16-17 år, direkt anlända från Danmark

(Observera ringen i näsan)









Och de andra tre bilderna är från gårdagen


Himla fiint

Till Johnnybatong

Nästan så du måste skaffa dig en blogg du med så jag kan ha möjlighet att svara på dina dråpliga kommentarer... "Hårdingen" hahahaha  T.o.m. så att Inez skratta till här :)



Här har ni han, Johnnybatong, min Kusins man.







Värt att tillägga att kusinen på denna bild inte är Stefans fru, utan det är min andra kusin som är gift med honom. Alltså kusinens syster är gift med Stefan aka Johnnybatong.. :P


Emily tjockiiis

Imorgon.. eller idag redan, så kommer min gamla vapendragare Emily ner och hillsar po maaaj. Vi gjorde slut i januari, men har nu lagt det bakom oss och är återförenade som det otroligt jobbiga radarpar vi är. Emily är en fullblodad skåning men lämnade mig och Eva (Läs: Emilys mamma) för Stockholm för några år sen. Och nu ska hon iaf komma ner och vi lär vara Vin-Aktiva ungefär hela tiden. Så där lär bli några fantastiska bilder på oss som ni alla ska få ta del av sen! Kul, jag vet..

Nu ska vi sova

Gonatt


Hejhopp

Nä jag vet, men jag är här nu så chillchill.


Har verkligen inte haft någon lust att blogga, och kanske inte nu heller.. vem vet.

Iaf... ? Nu är det höst.. vinter? Och det betyder att jag ska ner i tvättstugan igen.

Jag går nämligen inte ner i min tvättstuga på sommaren eftersom där kan vara riktigt äckliga spindlar.
Så från och med i mitten på Maj till slutet av Oktober har jag inga rena kläder mer än de nya jag köper... Tur är det ju då tänker jag, att det är på sommaren som jag brukar duschar...



Min mamma är världens snällaste, jag tar hem min tvätt till mina föräldrar för att Själv tvätta den, men 8 gånger av 10 så gör mamma det... Världens bästa mamma som ibland mer än gärna(?) gör saker för både mig, min bror och pappa, saker som hon inte ens ska behöva göra till tre vuxna människor men gör det ändå för hon är snäll.

Dock finns det en baksida... Och jag skulle nog vilja påstå att det är hennes egen skull, men jag har en känsla av att vi är oense där. Visserligen har jag två lagkamrater (läs: bror och pappa) som antagligen står på min sida här.

Men till saken: Man kan lätt ta saker för givet när man har en sån snäll mamma som jag har. Och detta är något hon ibland kommer på och ska då gärna tala om det. Inte på ett sån här ödmjukt "reklam mammigt" sätt som man kanske kan tro. Nänä detta är oprovocerade påhopp som kan komma när man minst anar det. Inte helt omöjligt att detta kommer under tiden hon viker min tvätt.


Världens sötaste mamma   




P.S kl. 10.00 idag ska jag ner i min tvättstuga.. Själv + min vän Inez


Nåväl Måväl Hej


TröttTrötttTrötttt

Har ingen lust att blogga nu, så alla mina trogna fans.. ha tålamod !




Och förresten, tänkte även tala om att jag hade rätt, av de tjejer jag såg i lördags som var utklädda så var lätt 95% av dom något av det jag skrev! Och de är riktigt illa tycker jag. "Turen" var dock att det inte var så jätte många som hade halloweenat  ut sig. Men av dom jag såg så var det vuxna människor i 25-30 års åldern.. Allvarligt talat!?!?!?

Är man över 17 så håller man sig hemma på någon fest eller liknande om man vill klä ut sig!

Tack för mig


På tal om Halloween..

Sitter hemma hos mina föräldrar, och för någon timme sen ringde det på dörren och jag går och öppnar.. Där står två små monstrer, två små fula monster som ynkligt lite förskräckt kläcker ur sig "bus eller godis"

Förvånat titta jag på dom med en blick som antagligen såg lite arg ut då mina båda ögonbryn åkte åt vars ett håll...

Vad fan svarar man på det??? Efter några sekunders betänketid säger jag till slut "inget av det"  Tack och hejdå ungefär. Lite irriterat går jag in till mamma och gnäller lite om hur töntigt det låter.. "Bus eller Godis" Mamma är inte sen med att hålla med.
Iaf så var vi ganska överens om att detta är ju "svenne ungar" (mina ord inte mammas :P) och dom kommer inte göra något utan istället gå vidare i hopp om att grannen är schystare och bjuder på lite godis.
Men efter ett tag så ser vi att dom har lagt lite papper i mammas lilla träd som står precis vid grinden och antagligen har dom gjort det så snabbt pga. av rädsla och adrenalin så att dom aldrig stängde grinden. ooOoO spookie ?
Men allvar det pappret som låg där var så lite så jag vill nästan lova att det går åt mer på ett toabesök!


Och då vill ju jag bara kommentera att jag sa "INGET AV DET" hur svårt kan det vara..?




Men tänkte ändå säga till mina föräldrar att dom ska låta det ligga kvar och typ ha det som ett "tecken" till alla andra ungar så att dom ser att det inte är lönt att gå in. Lite som ett sånt "Luffartecken" luffarna rista in på folks grindar förr i tiden för att meddela nästa man om det var ett bra eller dålig hem att tigga lite i!


p.s Jag älskar faktiskt barn :P



dock inte alla


Ut eller Ej..

det är frågan.. Lilla Adisa har satt igång förhoppningarna och sitter som ett litet barn och bara hoppas hoppas hoppas att världens roligaste Carolin ska möta upp henne i stan sen. Men världens roligaste Carolin känner inte sig så himla roliga idag. Men vafan en liten drink och alldeles för många underhållande fyllesvin kan nog göra det lite små kul..? Några till drinkar sen kanske det är jag som blir det underhållande fyllesvinet..
Nä det blir nog inget med det då jag kan bete mig med staaaajl. . . . . . . .  ? Sanning jojo

Men jag kom precis på att det är Halloween och Halloween är lika med en hel stan fylld med utklädda fulla White Trash.. suck. Jag vill redan nu slå vad med min blogg att 95% av alla utklädda tjejer jag kommer se ikväll kommer att vara antingen
1. Djävul (med ett försök på att få det sådär snuskigt sexigt )
2. Ängel med samma innehåll som parenteserna har ovan
3. Häxa återigen samma som ovan

Och detta kommer jag att försöka fota för att ha bevis och även  använda  i "utbildningssyfte" i sammanhang där jag måste bevisa att jag har rätt för bl.a. min mamma

Dvs. rätt i vad min mamma skulle kalla för fördomar men som jag skulle vilja kalla för dagens samhälle




 


RSS 2.0