Test

Det var en gång två fjåårtisar...!

I dryga 10 år har jag och Emily varit ett ganska säreget par. Vi har fått stå ut med väldigt många missöden och ännu fler sjukt roliga historier och minnen. Många av dom roliga historierna råkar t.o.m. vara i samband med våra missöden... Som inte alltid varit så uppskattade av mammor och dylikt.

Men oftast av oss!?!


Tur är det ju att vi inte längre är dryga tonåringar som tror att vi är så jädrans vuxna. Nu är vi bara dryga och antar att vi är vuxna, men det är inte längre några anhöriga som blir drabbade av eventuella..... missöden.

Nä, vi är faktiskt lite klokare, lite lugnare och en aning mognare..

Så att mammor ska hämta oss i Stockholm på en tid som skulle kunna vara med i Guinness rekordbok pga. en liten lögn? (läs: en stor lögn som drogs för en mamma som har varit jävligt tolerant och haft ganska "fria" regler) behöver inte hända nu, eller en annan mamma som inte längre behöver skämmas för hela grannskapet då hennes två "favorit" flickor skrivit genanta kommentarer på reklamkampanjer på vår före detta Stadsminister Göran Persson.. Inte heller ska några mammor behöva hämta ut sin 16 åriga dotter från häktet. (Hoppas vi åtminstone)  Så Magpumpningar, främlings fientliga vänskaps kretsar, fylleri skandaler, rullstols stölder, krossade fingrar, falsk leg osv. är nu ett minne blott...
 


Ca 16-17 år, direkt anlända från Danmark

(Observera ringen i näsan)









Och de andra tre bilderna är från gårdagen


Himla fiint

Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

Isn't friendship just beautiful?

2008-11-15 @ 15:14:41
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Tyvärr e d inte lika underbart att man alltid konstaterar att man va snyggare förr...hahaha

2008-11-15 @ 16:33:16
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0