Underbara ni

Ja, jag ska försöka att komma igång här igen, men har verkligen ingen lust att blogga. Konstigt kan man ju tycka då mitt liv och mina små tankar är så sjukt roande och underhållande.. Men det är sant. Har ingen inspiratiiioné.

Men om jag sa vara lite seriös så kan jag ju iaf berätta att mycket har hänt den senaste månaden.. Jo.. Och jag kan dra en förkortad sammanfattning av allt.

Diana, en av mina bästa vänner sedan högstadiet och gymnasiet... Men efter studenten gick vi lite vilse och har inte träffats förens nu.. Och att det gått 5 år märks inte ens, som inget har hänt typ.. Det är helt underbart och jag är sååå glad att ha tillbaka dig i mitt liv :)

Sen har vi ju Emily, men henne skrev jag ju om innan. Händer lite då och då att vi blir ovänner som två små tonåringar, men än så länge så brukar det ju gå bra eftersom vi fortfarande får stå ut med varandra.

Och Bella... här är allt som vanligt, hon är min lilla ängel! Asså, allvar vi har snart varit bästa vänner i 15 år shit my god... Hon är som min syster.

Som föresten ska gå och bli sambo med Christian, dock är Christian och jag inte riktigt överens om rättigheterna angående Bella. Han tycks tror att JAG ska hyra henne av honom när det i själva verket är tvärtom! Menmen Roligt är det iaf, för dom båda två :)


C♥D

C♥E

C♥B



Såå, vad har vi mer.. OOooOOooo Joooo Isak. Världens sötaste bebis. Min kusin Maria och hennes man Stefan aka Johnnybatong har äntligen fått sin lilla Prins. Han är sååå fin! Fast att han liknar sin pappa  :P






Ojojojdå

Jag hade visst en blogg... ?

RSS 2.0