WT delux

Jaha, idag har jag varit på i ett paradis för alla White Trash..
ULLARED!!
Och jag vill lova att minst 90% av alla som rör sig där inne är människor som man lätt
kan sätta in en bild på i en ordbok för att förklara just ordet "White Trash". Och yes jag tillhör de resterande 10%.
Nu vill jag inte sitta här och låta bli att säga att jag är bättre än dom, för det är ju att förneka något.. undanhålla sanningen typ.. hmm ? "Bättre" är kanske att ta i.. men ni hajjar ;)

Men jag vill ändå tillägga att de är väldans roligt att åka dit, för trots de illaluktande människorna, Mcdonalds-feta tonåringarna, singel mammorna, byfånarna och allt annat pickelipack så är ju trots allt Jag där mitt i smeten och handlar både det ena och det andra, och är sen så där lagom nöjd med allt jag fyndat när jag sitter i bilen på väg hem med min mamma och trycker i mig massa godis som jag gjort mig förtjänt av...

Så min sammanfattning: Trots den lilla beteendevetaren/människokännaren jag är så kommer jag att fortsätta åka dit och  använda mig av ovanstående förmågor och berätta lite hånfullt för min mamma om vad jag ser, hör eller luktar.. och hon måste låtsas att hon tycker det jag säger är fel för att "förklara" för mig att man inte får göra så!
Värt att tillägga är att i mina 24,5 år som jag levt så är det just denna kvinna som format mig till den jag är (+hennes man, min  pappa)
Så Det Såååå!




Inez

Världens Finaste Godsbit


 






Inez










Nicesuprice

Då jag går på avvänjning när det gäller internetshopping tänkte jag GÅ till affären nästa vecka och shoppa lite saker jag förtjänar just för den saken .. lalalaa

 
Escada Incredible Me 




 
UGG dojjs





Reebok Freestyle
Fjortis delux



Inez AKA PittbullsPinschern á "I en annan del av Köping"..

My God, nu har jag fotobevis på att Inez lider av något. Misstänker att det är någon form av bokstavskombination.. (?)
Om sen detta egentligen är en släng av 1,5 års trotsen eller att hon ska "mästra" mig vet jag inte. Antagligen både och.
Hon har iaf börjat med att från ingenstans komma och sätta sin tass på min arm när jag sitter vid datorn (brukar ha den i mitt knä i soffan).. när jag sen tar bort henne så är hon igång.. Som en ättrig liten jo-jo åker hon fram och tillbaka från min hand och hennes filt som jag puttat henne till... och då biter hon i mina händer, min armbåge och där alla tjockisar har gäddhäng (?????) Mitt finns inte.. :) Tillslut efter att hon legat på rygg och små fäktas mot mig så brukar hon ge upp och gå och hitta på något annat roligt man inte får göra. Likadant kan hon göra om jag pratar i telefon, fast då ska hon gärna bita i telefonen också... Hopplös!










Men måste tillägga att hon är grymt söt när hon håller på och spelar tuff..

OmmapallommaLiiine


Mycket sötare än så här kan man nog inte bli!!!

Höst-tävling

Hittade The Pet Shop här när jag blogga lite och dom har en tävling nu där man kan vinna detta woundershöna halsband... Och såklart att jag och Inez tävlar.

Handsytt i Frankrike av märket Bobby.  Allvar!! Grymt snyggt
Handsytt av märket Bobby

Blablaa

Tänkte kanske att detta kunde bli en Carolin/Inez blogg, dvs att jag precis som många andra gör en blogg för min hund.
Dock blir jag lätt uttråkad så att bara skriva om en sak går nog inte. Inte för att Inez tråkar ut mig! tvärtom, men om jag nu ska ha en blogg måste det nog vara lite allt om möjligt. Beundrar alla som har ett ämne som dom skriver massa om. Iofs inte alla dessa "modebloggarna".. e ju nästan så man kan kräkas. Ok att dom kan va ganska trevliga, men lätt att varannan blogg man hamnar på är en "modeblogg". Nä jag skriver om det jag känner för, sen om det råkar vara ett par snygga jeans eller en störig gubbe på bussen som  lukta illa kan ju kvitta.
Och än så länge är det bara min mamma som läser denna haha... typ!






For Now

Mitt tålamod har nått sin gräns!     

                                                                                                                              


RSS 2.0