Test

Torr som i Torrboll

Svenskar är bland de tråkigaste människorna i hela världen!

Vet ni om att en buss har ca 30 platser!? Men om en buss kanske bara har 10 passagerare så är det ändå inte ett endaste säte som är tomt. Alla sprider ut sig på hela bussen och sätter sig helst inte vid fönstret, Nää man ska sitta ytterst för då är chansen mindre att någon sätter sig bredvid en!

Och finns det inget ledigt så att man måste sätta sig bredvid någon annan så sitter båda lika stelt och obekvämt och bara hoppas på att den andra ska trycka på "stop" och hoppa av.

Eller att någon annan ska hoppa av och lämna ett heeelt tomt säte så att man kan rusa över och pusta ut för de föregående traumatiska minuterna.


Det roliga är att gå emot det typiska svenska beteendet som alla svenskar förväntar sig av en svensk! T.ex. om nu bussen nästan är tom och man kan sätta sig var man vill så ska man sätta sig där någon redan sitter, roligast är om dom sitter ytters och man ber dom hoppa in... Det enda denna stackars människa tänker på nu är ungefär  "Varför sätter hon sig här-vavava varför-hela bussen är ledig-vad är det för fel på henne-varför sätter hon sig här-störiga människa" osv

Likadant om där är många på bussen och man sätter sig bredvid någon, och helt plötsligt blir ett annat säte tomt. Svensken bredvid dig förväntar sig nu att man ska hoppa dit. Men låter man blir det och sitter kvar istället så kommer ungefär samma tankar som ovan!


Nä helt sjukt så försenad man kan vara i den dagliga sociala utvecklingen.

Den dryga mentaliteten och fördomarna som är inristade i ryggraden från den dagen man föddes lär inte försvinna på väldigt länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0